top of page

Kuinka huudan nettihuutokaupassa?

1. Mene nettihuutokauppasivustolle ja luo tunnukset
Ensimmäisenä sinun tulee siirtyä nettihuutokauppasivustolle (paina tästä). Tämän jälkeen jokaisen nettihuutajan tulee luoda uudet tunnukset nettihuutokauppaan, jos et ole niitä vielä aiemmin luonut.
Sinulle avautuu seuraavanlainen sivusto, kun haluat kirjautua huutokauppasivustolle.
Voit luoda tunnukset Facebook- tai Google-tilin avulla. Huomaathan, että et pääse myöhemmin muokkaamaan tilillä olevaa nimeäsi. Yrityksen nimi lisätään myöhemmin.
Tunnukset pystyt luomaan myös "Create new account..." -linkkiä painamalla.
Kun myöhemmin haluat kirjautua nettihuutokauppaan ja olet luonut jo tunnukset syötät vain tiedot "Email or username (sähköpostiosoite tai käyttäjätunnus)" ja "Password (salasana)" -kenttiin.
- Etunimi ja sukunimi
(yrityksen nimi lisätään myöhemmin)
- Käyttäjätunnus
- Salasana
- Kirjoita salasana uudelleen
- Sähköpostiosoite
- Kirjoita sähköpostiosoite uudelleen
Täytä tarvittavat tiedot kenttiin.
Kun olet täyttänyt tiedot, paina "Create account" -näppäintä. Näppäintä painamalla osoitat, että olet lukenut käyttö- ja yksityisyydensuojaehdot ja hyväksyt ne. 
Tilin luomisen jälkeen sinulle tulee sähköpostiin tilin aktivointia varten näppäin (Confirm your email address), jota painamalla viimeistelet tilisi luonnin. Kun tilisi on luotu onnistuneesti, tulee sivuille teksti: Your account is now activated!
Tekstin alapuolella on sininen teksti (Continue from where you were...), jota painamalla pääset osallistumaan Tuurin konehuutokauppaan.
2. Osallistu Tuurin konehuutokauppaan
Kun olet aktivoinut tilisi ja painanut Continue from where you were... -linkkiä, sivu ohjautuu uudelleen sisäänkirjautumissivulle (sama sivu kuin kohdassa 1). Syötä juuri tekemäsi tunnukset tarvittaviin kenttiin.
 
Sisäänkirjautumisen jälkeen avautuu seuraava sivu: ​​
Tällä sivulla haet oikeutta osallistua Tuurin konehuutokauppaan.
- Yrityksen nimi
- Y-tunnus (esim. 1234567-8)
- Laskutustiedot:
  - Maa
  - Osoite
  - Postitoimipaikka
  - Lääni
  - Postinumero
- Puhelinnumero
Mikäli et ole VIP-asiakas, tulee sinun maksaa 500 euron suuruinen panttimaksu päästäksesi eteenpäin ja osallistuaksesi huutokauppaan.
Paina "Confirm Your Information" -näppäintä ja vahvista hakemuksesi huutokauppaan osallistumiseksi. Mikäli olet maksanut panttimaksun, menee sen käsittelyssä ennen huutokauppaa 1-2 päivää.
3. Tee ennakkotarjous ja / tai huuda
Kun sinut on hyväksytty huutokauppaan, voit tehdä huudoista ennakkotarjouksia (kun huudot avautuvat vähän ennen huutokauppaa) ja osallistua huutokauppaan.
4. Maksa huudot
Pari päivää huutokaupan jälkeen saat laskun huudoistasi sähköpostiin. Mikäli sinulla on myynnissä tavaraa, huomioidaan nämä laskutuksessa.
Mikäli haluat viedä huudot pois heti ne huudettuasi voit myös maksaa huudot huutokauppatoimistolla aukioloaikoina.
Täytä tarvittavat tiedot kenttiin.

Ota yhteyttä

Voit ottaa meihin yhteyttä myös alla olevalla lomakkeella. Huutokauppaviikonloppuna suosittelemme olemaan yhteydessä puhelimitse, nopeimman vastauksen saamiseksi.

  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon

Success! Message received.

OTA YHTEYTTÄ
Alabanneri
bottom of page